Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Αρθρογραφία

Τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Μπελογιάννης έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Γλέζος, μια ιδιαίτερη μορφή αγωνιστή που σημάδεψε με την παρουσία του πάνω από 8 δεκαετίες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας.

Περισσότερα...

Από εχθές, όταν έλαβε δημοσιότητα το hashtag #ΜεταΘαΛογαριαστούμε, εμφανίστηκαν ορισμένες αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς κύκλους, που καλύπτουν μεγάλο πολιτικό φάσμα.

Κατ' αρχήν απ' το ΚΚΕ, με άρθρο στον 902.gr «Τώρα λογαριαζόμαστε... Μετά θα είναι αργά...».

Περισσότερα...

Ανοικτή Καταγγελία!

Η ομάδα του facebook  στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες έχει μπλοκάρει τη ιστοσελίδα του Εργατικού Αγώνα με αποτέλεσμα να μη είναι δυνατή η ανάρτηση θεμάτων από την ιστοσελίδα μας στο fb με την χρήση των links που παραπέμπουν σε αυτά.

Περισσότερα...

Ένα σπάνιο βιβλίο είναι το δώρο του Σκιαθίτη συναγωνιστή Νίκου Παπακωνσταντίνου στους αναγνώστες του Εργατικού Αγώνα. Πρόκειται για το βιβλίο του Απόστολου Σπήλιου «Γράμμος 1948» το οποίο διασώθηκε χάρη στην πρωτοβουλία κομμουνιστών της Σκιάθου. Ευχαριστούμε τον σ. Νίκο για την προσφορά του και ανταποδίδουμε τις ευχές για υγεία και δύναμη στο 2020. Δημοσιεύουμε την επιστολή του και βέβαια το ίδιο το βιβλίο σε μορφή pdf:

Περισσότερα...

IMAGE Το “επιτίμιο του Kυρίου” ή αλλιώς “Bόηθα Παναγιά”!
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Γράφει ο Maximos. Τελικά, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες μπορεί να καταφέρουμε να τους γλυτώσουμε από τον δολοφονικό ιό και τελικά θα τους ξεκάνουμε κλείνοντας τους μέσα, γεμίζοντάς τους άγχος και φοβικά σύνδρομα, προκαλώντας ένα... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ