Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

Αρθρογραφία

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια χωρίς τον Χαρίλαο Φλωράκη.

Όλο αυτό το διάστημα πολλοί μίλησαν και μιλούν για τον Χαρίλαο προσπαθώντας να τον μετατρέψουν σε ένα εικόνισμα, μια θολή μορφή που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα...

Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση και το χρέος που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι!

   Τις επόμενες μέρες θα μπούμε στον 5ο μήνα της υγειονομικής κρίσης που έχει προκληθεί από την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Οι χώρες της Δύσης στο σύνολο τους, αντιμετωπίζουν θεμελιώδη προβλήματα, έχοντας - ορισμένες από αυτές (π.χ. Ιταλία, Ισπανία)- εκατόμβες νεκρών. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη της ανεργίας, της συρρίκνωσης των μισθών, της εξελισσόμενης νέας επίθεσης σε εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα, σε κατακτήσεις.

Περισσότερα...

Τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Μπελογιάννης έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Γλέζος, μια ιδιαίτερη μορφή αγωνιστή που σημάδεψε με την παρουσία του πάνω από 8 δεκαετίες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας.

Περισσότερα...

Από εχθές, όταν έλαβε δημοσιότητα το hashtag #ΜεταΘαΛογαριαστούμε, εμφανίστηκαν ορισμένες αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς κύκλους, που καλύπτουν μεγάλο πολιτικό φάσμα.

Κατ' αρχήν απ' το ΚΚΕ, με άρθρο στον 902.gr «Τώρα λογαριαζόμαστε... Μετά θα είναι αργά...».

Περισσότερα...

Ανοικτή Καταγγελία!

Η ομάδα του facebook  στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες έχει μπλοκάρει τη ιστοσελίδα του Εργατικού Αγώνα με αποτέλεσμα να μη είναι δυνατή η ανάρτηση θεμάτων από την ιστοσελίδα μας στο fb με την χρήση των links που παραπέμπουν σε αυτά.

Περισσότερα...

IMAGE Εκδήλωση του Συντονισμού στη Λευκάδα
Δευτέρα 6 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο Z-BAR στη Λευκάδα. >>>>>>
IMAGE
Εκδήλωση της ΚΚ-ΕΑ στα Ιωάννινα
Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 8 μ.μ.   στην αυλή του Say Yes (Μιχαήλ Αγγέλου 49 & Δόσιου γωνία, κάτω από τον ΟΑΕΔ) >>>>>>
IMAGE Ο μεγάλος... περίδρομος
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. “Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ