Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Μια συνέχεια της «Λέσχης των τιποτένιων» και του «Κλειστού κύκλου» αποτελεί η «Μέση Αγγλία» του σημαντικού βρετανού συγγραφέα και ανατόμου της σύγχρονης πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας του.

Μέσα στο βιβλίο αυτό συναντούμε τους ήρωες των δυο προηγούμενων μυθιστορημάτων του. Τη φορά αυτή να διασταυρώνουν τα  ξίφη τους μπροστά στο δημοψήφισμα για το Brexit.

Μέσα από τις σελίδες  του βιβλίου, μπορούμε να δούμε όλες τις αιτίες που, κατά τη γνώμη του συγγραφέα, έφεραν τη κακοδαιμονία της χώρας του τα τελευταία χρόνια, όπως η θατσερική πολιτική ή οι συντηρητικοί κύκλοι που προέκυψαν από την Οξφόρδη.

Όντας αντίθετος από την αποχώρηση της χώρας του από την ευρωπαϊκή ένωση τολμά να αντιμετωπίσει όλα τα θέματα που οδήγησαν το λαό να πάρει μια τέτοια απόφαση. Τολμά να σταθεί μπροστά στα πολιτικά προβλήματα της χώρας του και να πάρει θέση.

 

(από τις Εκδόσεις Πόλις)

IMAGE Η κατάρα της Αθηνάς στο κεφάλι του Κυριάκου
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει» έγραφε ο ποιητής της Ρωμιοσύνης, ο Γιάννης Ρίτσος. Να, όμως, που η «κακιά σκουριά» που επιχειρεί να καλύψει τα μάρμαρα του Παρθενώνα βγαίνει πλέον από το ίδιο το μέγαρο... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ