Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Βιβλίο

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς για τον Ερνέστο Γκεβάρα, γνωστό και ως Τσε. Σαφέστατα απετέλεσε μια από τις σημαντικότερες μορφές του διεθνούς επαναστατικού κινήματος και συνεχίζει να εμπνέει ακόμη όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Έχουν περάσει κάποια χρόνια που έπεσε στα χέρια μου το πρώτο βιβλίο της Σωτηρίας Μαραγκοζάκη, ο «ύπατος της Σμύρνης». Όλο αυτό το διάστημα περίμενα πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο της και η αναμονή μου δικαιώθηκε όταν κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες ο «κλήρος του αίματος». Και δικαιώθηκα καθώς και το νέο της βιβλίο είναι εξίσου σημαντικό.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Ένα νέο βιβλίο μάς προσφέρει ο γνωστός αθηναιογράφος Θωμάς Σιταράς, ένα βιβλίο αρκετά εξειδικευμένο για το παρελθόν της χώρας μας. Τη φορά αυτή εμβαθύνει στον τομέα της διαφήμισης όπως αυτός λειτούργησε στη χώρα μας από την εποχή ακόμη της απελευθέρωσης της χώρας μας από τους Τούρκους έως τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Στην αγγλική επαρχία των αρχών του εικοστού αιώνα μάς μεταφέρει, με το συγκεκριμένο του βιβλίο, ο συγγραφέας και μας παρουσιάζει ουσιαστικά μια ηθογραφία εποχής, παρά το γεγονός ότι έγραψε το βιβλίο στα μέσα της ζωής του.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Σε εποχές κατά τις οποίες ο φασισμός σημειώνει άνοδο, βιβλία όπως το συγκεκριμένο αποτελούν ορόσημα και μπορούν έμπρακτα να αποδείξουν το κακό που προκαλεί ο φασισμός στη κοινωνία.

Περισσότερα...

IMAGE Κυριάκο και Μιχάλη σας ευχαριστώ για την προσφορά σας στο κίνημα!
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020
Γράφει ο Αμετανόητος. Όσο κι αν ακουστεί οξύμωρο, δεν συμμερίζομαι ούτε στο ελάχιστο τις αντιδράσεις οργής απέναντι στην ΕΛΑΣ, τον υπουργό του νόμου και της τάξης και τον πρωθυπουργό της χώρας. Αντίθετα από τους περισσότερους από σας, εγώ θέλω... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ