Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Αυτοδιοικητικά

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου του Αγωνιστικού Μετώπου Πέτρου Ζαβιτσάνου στην προεκλογική συγκέντρωση.

Αγαπητοί συνδημότες, εργαζόμενοι, νέοι και νέες σας καλωσορίζουμε και σας χαιρετίζουμε θερμά.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία των εκλογών.

Έμειναν μόνο τρεις μέρες ως την Κυριακή της κάλπης, χρόνος ελάχιστος, οι ανάγκες μεγάλες για αυτό και η κινητοποίηση όλων όσων αγωνιούν και ενδιαφέρονται για την πορεία του Αγωνιστικού Μετώπου και το αποτέλεσμα που θα έχει στις εκλογές πρέπει να είναι μεγάλη να μη χαθεί ούτε μία ώρα, να κάνουμε ότι μπορούμε.

Περισσότερα...

Παρέμβαση της δημοτικής παράταξης για τις εξελίξεις στα ΤΕΙ Αιγίου.

Η επιχειρούμενη κατάργηση της Οπτικής και της Οπτομετρίας στο νέο σχέδιο-σκούπα για την «αναδιάρθρωση» του Πανεπιστημίου, η «προσωρινή» διατήρηση κατά τα φαινόμενα της Φυσιοθεραπείας και η εγκατάλειψη της περίπτωσης λειτουργίας της λογοθεραπείας στο Αίγιο, εντάσσεται στην κατεύθυνση υποβάθμισης των πτυχίων, την μείωση του «κόστους» της εκπαίδευσης και την εμπορευματοποίησή της.

Περισσότερα...

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε πρόσφατα στο Αίγιο η δημοτική παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) με θέμα “Διαχείριση Στερεών Οικιακών Αποβλήτων, το Ακανθώδες Θέμα του Δήμου μας ”.

Περισσότερα...

Σε συστράτευση όλων των κατοίκων της Αιγιάλειας προκειμένου να αποτραπεί το ξεπούλημα του υδροβιότοπου της Αλυκής καλεί η δημοτική παράταξη «Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)». Στην ανακοίνωση της παράταξης τονίζεται ότι:

Περισσότερα...

Γράφει ο Παναγιώτης Τσάμης.

Ζώντας από μικρό παιδί στο Αίγιο, έχω διαπιστώσει πολλά προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού στον δήμο της Αιγιάλειας που δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια αντί να βελτιώνονται και να αποκαθίστανται, χειροτερεύουν. Αναφέρομαι στις ανύπαρκτες υλικοτεχνικές υποδομές των αθλητικών χώρων.

Περισσότερα...

IMAGE Αμαρτίες τέκνων παιδεύουσι γονείς;
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Τη δοκιμασμένη από τον δικομματισμό μέθοδο της λάσπης και του Αυριανισμού φαίνεται πως έχουν επιλέξει ως υπέρτατο προεκλογικό όπλο τους η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη σκανδαλολογία και την Κυμπουροπολακιάδα, άρχισαν ξανά να... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ

Αξίζει να δείτε

IMAGE Βιβλιοπαρουσίαση: Εργατική τάξη και Επανάσταση
Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Polis Art Café.   >>>>>>