20/10/2021

Σχολιάζοντας τα γεγονότα

Ο Ερντογάν,  εν μέσω προειδοποιήσεων από τις ΗΠΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κατεχόμενο τμήμα της βόρειας Κύπρου, την αυτοαποκαλούμενη ΤΔΒΚ.

Περισσότερα...

Το ερώτημα “τι θα βγάλει η συνάντηση Μέρκελ-Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο;” απαντήθηκε. Πράγματι η συνάντηση στις 15/7 είχε απ’ όλα. Συμφωνίες, σοβαρές διαφωνίες και εκκρεμότητες. Η “Διακήρυξη της Washington” μιλάει για κοινό όραμα και προσήλωση στα ανθρώπινα δικαιώματα στη δημοκρατική διακυβέρνηση και στην  αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κοινή αντιμετώπιση της επιθετικότητας της Ρωσίας και της Κίνας, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπήρξε πλήρης διαφωνία για τον αγωγό Nord stream 2 κάτι που έκανε  τον  Μπάιντεν να δηλώσει  ότι “διαφωνίες μπορούν να υπάρχουν μεταξύ  καλών φίλων”.

Περισσότερα...

Είναι πολύ σημαντικό να τιμάς το ψωμί που τρως. Τα αστικά ΜΜΕ τιμούν την κυβερνητική επιχορήγηση που πήραν και καθημερινά κάνουν απόσβεση.

Στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής προπαγάνδας ήταν και παραμένει η ναυαρχίδα του συστήματος, τα «ΝΕΑ».

Περισσότερα...

Η φράση “ρεζίλι των σκυλιών” ταιριάζει γάντι στη στάση της ΕΕ σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού και τη στάση των φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό.

Περισσότερα...

«Κανένας νόμος δεν μπορεί να μας σταματήσει». Αυτή η προκλητική δήλωση δεν ανήκει στα «φρικιά» των Εξαρχείων αλλά στους εκπροσώπους «του Θεού επί της Γης» όπως αρέσκονται να αποκαλούν τον εαυτό τους οι ρασοφόροι.

Περισσότερα...

IMAGE Βαδίζοντας επί των θρανίων
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Στην οδό Νικολάου Τρυπιά και Εφέσου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ένα περιστατικό, που κάποιους αρμόδιους, θα έπρεπε να τους κάνει να δηλώσουν παραίτηση ή, έστω, να πουν ένα συγγνώμη. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ