Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη σχετικά με τη φασιστική δολοφονία Αλβανού εργάτη γης στο χωριό.

Η Λευκίμμη της Κέρκυρας βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη φορά όχι για το μακρόχρονο  αγώνα των κατοίκων ενάντια στον Παράνομο ΧΥΤΑ Λευκίμμης ή για τη θαρραλέα αντι-εθνικιστική στάση που κράτησαν οι μαθητές του Λυκείου Λευκίμμης ενάντια στο φασιστικό περιεχόμενο των καταλήψεων που υποκινούσε η νεοναζιστική ΧΑ στα σχολεία.

Περισσότερα...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκιμμιωτών Αττικής, Αθήνα - 21/10/18

Η εικόνα της ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ σήμερα είναι τραγική. Εν έτει 2018 το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ είναι ελλιπές. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα τα αβιολόγητα λύματα να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα. κακής ποιότητας ΝΕΡΟ , ακατάλληλο ακόμα και για οικιακή χρήση. Το σύστημα υδροδότησης με αμιαντοσωλήνες είναι παρωχημένο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Το ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ είναι σε άθλια κατάσταση και το ΛΙΜΑΝΙ σε μεγάλο βαθμό έχει χωθεί από τα φύκια . ΠΑΙΔΕΙΑ , ΥΓΕΙΑ , ΠΡΟΝΟΙΑ με τεράστια κενά και ελλείψεις.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Μετωπικής Δράσης Λευκάδας.

Όποιος Λευκαδίτης είχε την απορία τι είναι και που οδηγεί η ανάπτυξη που επαγγέλλονται η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει τώρα τις απαντήσεις.

Το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 5/11 έλυσε όλες τις απορίες. Ολόκληρος ο κόλπος του Βλυχού, ένας κόλπος κλειστός και πανέμορφος, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να δοθεί με απ' ευθείας ανάθεση η μελέτη για την κατασκευή μαρίνας στην εταιρεία “ENTERPRISE” με προοπτική την διάθεσή της σε ιδιωτικά μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα.

Περισσότερα...

Σε άμεση δράση για να μπει φραγμός στην ασυδοσία του ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ, που γιγαντώνεται από τις προκλητικές αποφάσεις της κυβέρνησης και των τοπικών αρχών, καλεί με ανακοίνωσή της η Μετωπική Δράση Λευκάδας. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι σκνδαλώδεις αποφάσεις ανοίγουν την όρεξη του ολιγάρχη για μεγαλύτερη επέμβαση στα κοινά της Λευκάδας πάντα προς όφελός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Περισσότερα...

IMAGE Αμαρτίες τέκνων παιδεύουσι γονείς;
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Τη δοκιμασμένη από τον δικομματισμό μέθοδο της λάσπης και του Αυριανισμού φαίνεται πως έχουν επιλέξει ως υπέρτατο προεκλογικό όπλο τους η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη σκανδαλολογία και την Κυμπουροπολακιάδα, άρχισαν ξανά να... >>>>>>

Αξίζει να δείτε

IMAGE Βιβλιοπαρουσίαση: Εργατική τάξη και Επανάσταση
Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Polis Art Café.   >>>>>>