Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Επικαιρότητα

Σε άμεση δράση για να μπει φραγμός στην ασυδοσία του ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ, που γιγαντώνεται από τις προκλητικές αποφάσεις της κυβέρνησης και των τοπικών αρχών, καλεί με ανακοίνωσή της η Μετωπική Δράση Λευκάδας. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι σκνδαλώδεις αποφάσεις ανοίγουν την όρεξη του ολιγάρχη για μεγαλύτερη επέμβαση στα κοινά της Λευκάδας πάντα προς όφελός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Περισσότερα...

Για κάποιους ο Αύγουστος σημαίνει διακοπές σε παραλίες και μπαράκια. Για κάποιους άλλους σημαίνει προσκύνημα σε τόπους που βάφτηκαν με το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών του λαϊκού κινήματος.

 

 

 

Περισσότερα...

Σε ένα γενικότερο ρεπορτάζ για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τραγωδία στο Μάτι, η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως 3 από τους 4 συλληφθέντες για πλιάτσικο στα καμένα σπίτια είναι μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Οι επικριτές στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό ήδη χρησιμοποιούν την καταστροφή για πολιτικά παιχνίδια, διεκδικώντας επαίνους για τους ίδιους, που επισκιάζουν τους πραγματικούς ήρωες – συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστών, γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent.

Περισσότερα...

Ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, σε χρόνο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται δεινά από αντιδραστικές δεξιές πολιτικές, πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη μια εκδήλωση, που αποτέλεσε ανάσα για την αριστερή συνείδηση, η οποία έχει μπει σε δοκιμασία και αμφισβήτηση μετά τις εκλογές του 2015.

Περισσότερα...

IMAGE Ο Ρουπακιάς δε σκότωσε για το ποδόσφαιρο
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Αυτή η φωτογραφία, είναι από εκείνες τις πρώτες ώρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη... "Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο" μας έλεγε το σουπεράκι στην οθόνη. Δεν είναι ένα "λάθος" πάνω... >>>>>>