Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Επικαιρότητα

Δελτίο Τύπου της Μετωπικής Δράσης Λευκάδας.

Διαβάζουμε στον ημερήσιο αθηναϊκό τύπο ότι το συμβούλιο της επικρατείας (ΣτΕ) με δύο αποφάσεις του οριστικοποίησε την απαγόρευση διέλευσης σκαφών μεταξύ Σκορπιού και Σκορπιδίου, παραδίδοντας την περιοχή στην απόλυτη κυριαρχία του ολιγάρχη του Σκορπιού που προχωρεί σε επένδυση 165 εκατομμυρίων ευρώ για να μετατρέψει το πανέμορφο νησί στο μοναδικό, όπως αναφέρεται, νησί της Μεσογείου με υπερπολυτελή υποδομή για την φιλοξενία αποκλειστικά και μόνο VIP αποκομίζοντας φυσικά τεράστια κέρδη για τον ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα...

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των νέων εργαζομένων Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Το Σάββατο 12 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε πρώτη γενική συνέλευση των νέων εργαζομένων ηλικίας 22-29 ετών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στις εργασίες της συνέλευσης έλαβε μέρος η πλειοψηφία των εργαζομένων και από τις 4 Δομές του ΚΚΠΠ ΝΑ.

Περισσότερα...

Με 535 ψήφους η Ευρωβουλή ενέκρινε το διαβόητο ψήφισμα με το οποίο ο κομμουνισμός εξισώνεται με τον ναζισμό και νομιμοποιείται η εξαπόλυση διώξεων εναντίον όλων εκείνων που αναφέρονται στο κομμουνιστικό κίνημα. 

Περισσότερα...

Με τη συμπλήρωση 6 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα διοργανώνονται αντιφασιστικές εκδηλώσεις μνήμης και αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό. Μια από αυτές είναι το Αντιφασιστικό Φεστιβάλ «Παύλος Φύσσας KillahP» που διοργανώνει ο «Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης». Στο δελτίο τύπου οι διοργανωτές παρουσιάζουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τονίζοντας:

Περισσότερα...

IMAGE Σα να μην πέρασε μια μέρα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Νοέμβρης 1973. Οι πρυτανικές αρχές καλούν τα «όργανα της τάξεως» να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την τάξη που διασαλεύτηκε εξαιτίας της κατάληψης του ΕΜΠ από φοιτητές. Αστυνομία, αρχικά, και στρατός, στη συνέχεια,... >>>>>>