Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

“Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Με αφορμή το βίντεο-σποτ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, και αφορά την κρατική χρηματοδότηση για την καμπάνια “μένουμε σπίτι”, και “μένουμε ασφαλείς”, μπορούν να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα και παρατηρήσεις.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Είναι γνωστό πως κάθε κυβέρνηση, έχει την ανάγκη της στήριξης των ΜΜΕ, για να προωθεί την προπαγάνδα της, ανάλογα με την ιστορική συγκυρία.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

«Σήμερα έχω συστήσει ανεπιφύλακτα σε κάθε κυβερνήτη να αναπτύξει την εθνική φρουρά σε τέτοιους αριθμούς που να κυριαρχήσουν στους δρόμους, οι δήμαρχοι και οι κυβερνήτες πρέπει να εφαρμόσουν μια συντριπτική παρουσία επιβολής του νόμου μέχρι να εξαλειφθεί η βία. Εάν μια πόλη ή πολιτεία αρνηθεί να λάβει τις απαραίτητες ενέργειες για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της, τότε θα αναπτύξω τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και θα λύσω γρήγορα το πρόβλημα.

Περισσότερα...

Γράφει ο Αμετανόητος.

Ο Άντι Γουόρχολ έλεγε πως κάθε άνθρωπος «δικαιούται» 15 λεπτά διασημότητας. Προφανώς σε κάποιους αυτά τα 15 λεπτά δεν αρκούν και κάνουν ό,τι μπορούν για να βρίσκονται διαρκώς στον αφρό της επικαιρότητας. Κάποιοι με εντελώς άκομψο και «ερασιτεχνικό» τρόπο όπως ο συμπαθής «Μητσάρας» που πριν λίγα χρόνια πόζαρε χαμογελώντας στις κάμερες πίσω απ’ όποιον πολιτικό, αθλητή, ηθοποιό έκανε δηλώσεις. Κάποιοι άλλοι, πιο «επαγγελματίες» του είδους, κάνουν δηλώσεις επί παντός του επιστητού κι έχουν κερδίσει «με το σπαθί τους» την ιδιότητα του τηλεμαϊντανού στα πάνελ ή στις παραπολιτικές ειδήσεις.

Περισσότερα...

IMAGE Εκδήλωση του Συντονισμού στη Λευκάδα
Δευτέρα 6 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο Z-BAR στη Λευκάδα. >>>>>>
IMAGE
Εκδήλωση της ΚΚ-ΕΑ στα Ιωάννινα
Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 8 μ.μ.   στην αυλή του Say Yes (Μιχαήλ Αγγέλου 49 & Δόσιου γωνία, κάτω από τον ΟΑΕΔ) >>>>>>
IMAGE Ο μεγάλος... περίδρομος
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. “Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ