05/03/2021

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Δεν μας έφτανε που η πορεία του εμβολιασμού σε σχέση με τις ποσότητες που θα έφταναν στη χώρα μας, ήτανε προβληματική, μιας και οι δόσεις που μας υποσχέθηκε η κυβέρνηση αποδείχτηκαν κατά πολύ λιγότερες, τώρα προκύπτει και ένα ακόμη πρόβλημα: Το ποιοι μπαίνουν στις λίστες εμβολιασμού.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε από το μεσημέρι του Σαββάτου η παραπάνω αποκαλυπτική φωτογραφία, που τραβήχτηκε και αναρτήθηκε από την Ελένη Νιτσόλα στην προσωπική της σελίδα στο facebook, και δείχνει το πόσο απύθμενο θράσος μπορεί να έχει ένας πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

“Από το 1969 είχε ιδρυθεί αστυνομικό τμήμα μέσα στις πανεπιστημιουπόλεις”.

Αυτή η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας  Άγγελου Συρίγου σε διαδικτυακή συζήτηση της Ελληνικής ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να ιδρύσει πανεπιστημιακή αστυνομία, αποκάλυψε άλλο ένα αντιδραστικό βήμα της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Ας ξεκινήσουμε με την εξής εικόνα:

Ευτραφείς κύριοι και κυρίες της... καλής κοινωνίας, παραβρίσκονται ενδεδυμένοι στα σατέν και στα βελούδα, σε κοσμικό πάρτι μεγαλοαστικής οικογένειας, σε πολυτελή βίλα μετά πισίνας, κάπου στην Εκάλη.

Περισσότερα...

IMAGE Ελλάδα η χώρα του γαλάζιου σκοταδισμού
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
Γράφει ο Αμετανόητος. Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς. Πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα, Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ