Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Maximos.

Τελικά, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες μπορεί να καταφέρουμε να τους γλυτώσουμε από τον δολοφονικό ιό και τελικά θα τους ξεκάνουμε κλείνοντας τους μέσα, γεμίζοντάς τους άγχος και φοβικά σύνδρομα, προκαλώντας ένα παρατεταμένο στρες και επιδεινώνοντας την όποια υπάρχουσα κατάστασή τους.

Περισσότερα...

Γράφει ο Αμετανόητος.

«Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες» λέει ο θυμόσοφος λαός.

Οι άνεμοι που έσπειρε η κυβέρνηση στο Βόρειο Αιγαίο ήταν η αποστολή δυνάμεων ΜΑΤ προκειμένου να επιβάλλει τις αποφάσεις πάνω στους κατοίκους των νησιών που βλέπουν το προσφυγικό ζήτημα αντί να εκτονώνεται, να θεριεύει περισσότερο.

Περισσότερα...

Γράφει ο Αμετανόητος.

Οι μπούρδες περί της «τυφλής δικαιοσύνης» πάντα μου προξενούσαν αφόρητα χάχανα. Όχι όμως σήμερα. Σήμερα μαζί με εκατομμύρια συνέλληνες νοιώθω οργή παρακολουθώντας την ξεφτίλα αυτού που ονομάζεται αστική «δικαιοσύνη». Παρακολουθούμε το άσπρο να γίνεται μαύρο, τα θύματα να γίνονται θύτες και τους εισαγγελείς να γίνονται αυτόκλητοι συνήγοροι εγκληματικών οργανώσεων και πράξεων.

Περισσότερα...

Γράφει η Γιάννα Κουκά.

Η μίμος δεν είναι πια στους δρόμους. Η μίμος δεν είναι πια εδώ. Η καλλιτέχνις του δρόμου πέθανε από ασφυξία.

Η μίμος που γυρνούσε στις διαδηλώσεις δολοφονήθηκε. Βρέθηκε κρεμασμένη από χειροπέδες σ' ένα φράκτη ενός πάρκου.

Περισσότερα...

Γράφει ο Αμετανόητος.

Νοέμβρης 1973. Οι πρυτανικές αρχές καλούν τα «όργανα της τάξεως» να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την τάξη που διασαλεύτηκε εξαιτίας της κατάληψης του ΕΜΠ από φοιτητές. Αστυνομία, αρχικά, και στρατός, στη συνέχεια, επεμβαίνουν. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία. Σύμφωνα με τα «δημοσιογραφικά» παπαγαλάκια της εποχής, οι δυνάμεις καταστολής «εξεδίωξαν αναρχικούς» από τις πολυτεχνικές σχολές. Η μαύρη προπαγάνδα στο απόγειό της.

Περισσότερα...

IMAGE Το “επιτίμιο του Kυρίου” ή αλλιώς “Bόηθα Παναγιά”!
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Γράφει ο Maximos. Τελικά, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες μπορεί να καταφέρουμε να τους γλυτώσουμε από τον δολοφονικό ιό και τελικά θα τους ξεκάνουμε κλείνοντας τους μέσα, γεμίζοντάς τους άγχος και φοβικά σύνδρομα, προκαλώντας ένα... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ