Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Αμετανόητος.

Σε πολλές χώρες οι μετανάστες, μέχρι να εγκλιματιστούν στη νέα τους πατρίδα, απασχολούνται σε εργασίες που δεν απαιτούν καλή χρήση της επικρατούσας γλώσσας. Οικοδόμοι, εργάτες γης, καθαρίστριες, οικιακοί βοηθοί είναι οι πρώτες εργασίες που μπορεί να βρει ένας μετανάστης σε μια ξένη χώρα.

Περισσότερα...

Γράφει ο Παναγιώτης Ζαβουδάκης.

Κίνηση που ταράζει τα νερά χαρακτηρίστηκε η αντίδραση παικτών, ομάδων και παραγόντων του NBA να διακόψουν τους αγώνες -πιθανότατα και το ίδιο το πρωτάθλημα- διαμαρτυρόμενοι για τους εννέα (!) πισώπλατους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο αφροαμερικάνος Jacob Blake από λευκούς αστυνομικούς στην Κενόσα του Ουισκόνσιν.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος δεν ζει πια ανάμεσά μας.

Ο ενεργός πολιτικά και κοινωνικά συμπολίτης μας, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, στις 14-6-2020 από δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

“Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Με αφορμή το βίντεο-σποτ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, και αφορά την κρατική χρηματοδότηση για την καμπάνια “μένουμε σπίτι”, και “μένουμε ασφαλείς”, μπορούν να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα και παρατηρήσεις.

Περισσότερα...

IMAGE Καθαρίστριες με πιστοποίηση από τον… Κασιδιάρη
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020
Γράφει ο Αμετανόητος. Σε πολλές χώρες οι μετανάστες, μέχρι να εγκλιματιστούν στη νέα τους πατρίδα, απασχολούνται σε εργασίες που δεν απαιτούν καλή χρήση της επικρατούσας γλώσσας. Οικοδόμοι, εργάτες γης, καθαρίστριες, οικιακοί βοηθοί είναι οι... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ