Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς.

Το ότι οι χρυσαυγίτες έδρασαν στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Οι ομάδες κρούσης ήταν έτοιμες και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε στις τηλεοράσεις.

Δηλαδή ΜΑΤ να χτυπούν….αναγκαστικά χρυσαυγίτες, και χρυσαυγίτες σε άλλα σημεία της Αθήνας να λυντσάρουν φωτορεπόρτερ που έχουν ξεσκεπάσει τη δράση τους. Και τον χώρο γύρω από το Σύνταγμα να γεμίζει ναζιστικά σύμβολα….

Αυτό όμως που ακολούθησε στα διάφορα πάνελ στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα ήταν το κάτι άλλο.

Έκπληκτοι !!! οι συμμετέχοντες στα πάνελ διαπίστωσαν ότι χημικά –ληγμένα μάλιστα– έφτασαν και στους διαδηλωτές που ήταν κάτω από την πλατεία.

Και… φούντωσε η «ιερή αγανάκτησή» τους.

Επιλεκτικά όμως.

Είναι τα ίδια κανάλια, τα ίδια ραδιόφωνα, οι ίδιοι δημοσιογράφοι, οι ίδιοι πολιτικοί, που επιεικώς «έκαναν την πάπια» όταν σε κάθε διεκδίκηση εργαζομένων ή συνταξιούχων, τα ΜΑΤ έκαναν τα ίδια ή και χειρότερα (πχ τα χημικά σε εγκλωβισμένους στον σταθμό του μετρό πριν λίγο καιρό).

Την Κυριακή τα είδαν. Τις προηγούμενες εκατοντάδες φορές, ήταν απλώς ...Δευτέρα.

Υποκρισία; Όχι μόνο. Σταθερή και διαχρονική πολιτική, όπως σταθερό και διαχρονικό –και σίγουρο- είναι το ξύλο και τα χημικά σε όσους διαδηλώνουν και διεκδικούν να ζουν σαν άνθρωποι.

Ξύλο και χημικά από δεξιές και «αριστερές» κυβερνήσεις.

Ξύλο και χημικά στους δάσκαλους, στους συνταξιούχους, στους φοιτητές, στους εργαζόμενους των ΟΤΑ, στο λιμάνι, στις Σκουριές, στον Βόλο και ων ουκ έστιν αριθμός….

Ξύλο και χημικά παντού.

Μόνο που αυτό το –σίγουρο και πάντα «άφαντο» από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ– ξύλο…. «βγαίνει από τον παράδεισο», είναι «άγιο» και όχι «διαβολικό» όπως αυτό της Κυριακής.

Ξεφτίλες !!

IMAGE Σα να μην πέρασε μια μέρα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Νοέμβρης 1973. Οι πρυτανικές αρχές καλούν τα «όργανα της τάξεως» να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την τάξη που διασαλεύτηκε εξαιτίας της κατάληψης του ΕΜΠ από φοιτητές. Αστυνομία, αρχικά, και στρατός, στη συνέχεια,... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ