Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος δεν ζει πια ανάμεσά μας.

Ο ενεργός πολιτικά και κοινωνικά συμπολίτης μας, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, στις 14-6-2020 από δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

“Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Με αφορμή το βίντεο-σποτ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, και αφορά την κρατική χρηματοδότηση για την καμπάνια “μένουμε σπίτι”, και “μένουμε ασφαλείς”, μπορούν να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα και παρατηρήσεις.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Είναι γνωστό πως κάθε κυβέρνηση, έχει την ανάγκη της στήριξης των ΜΜΕ, για να προωθεί την προπαγάνδα της, ανάλογα με την ιστορική συγκυρία.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

«Σήμερα έχω συστήσει ανεπιφύλακτα σε κάθε κυβερνήτη να αναπτύξει την εθνική φρουρά σε τέτοιους αριθμούς που να κυριαρχήσουν στους δρόμους, οι δήμαρχοι και οι κυβερνήτες πρέπει να εφαρμόσουν μια συντριπτική παρουσία επιβολής του νόμου μέχρι να εξαλειφθεί η βία. Εάν μια πόλη ή πολιτεία αρνηθεί να λάβει τις απαραίτητες ενέργειες για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της, τότε θα αναπτύξω τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και θα λύσω γρήγορα το πρόβλημα.

Περισσότερα...

IMAGE Οι εν δυνάμει δολοφόνοι
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος δεν ζει πια ανάμεσά μας. Ο ενεργός πολιτικά και κοινωνικά συμπολίτης μας, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, στις 14-6-2020 από δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ