Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Μιζούρι των ΗΠΑ η δολοφονία ενός 18 χρόνου από την αστυνομία. Μια εβδομάδα μετά την δολοφονία έχουν ξεσπάσει μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις στην περιοχή.

Όταν οι δεκάδες διαδηλωτές δεν αποχώρησαν, η αστυνομία προσπάθησε να τους διαλύσει κάνοντας χρήση κροτίδων καπνού. Ορισμένοι διαδηλωτές ωστόσο το αμφισβήτησαν, μιλώντας για δακρυγόνα και αναφέροντας κάψιμο στα μάτια και δυσκολία στην αναπνοή.

Κάποιοι από αυτούς φώναζαν τα συνθήματα «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν υπάρχει ειρήνη».

Μετά τα επεισόδια, η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμό σε εστιατόριο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ανέφερε πως ο δράστης αναζητείται.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία o εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης Μπράιαν Φάλον δήλωσε ότι έχει διαταχθεί νσ γίνει νεκροψία νεκροτομή στον 18 χρονο «λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών αυτής της υπόθεσης και λόγω του αιτήματος της οικογένειας Μπράουν»

IMAGE Ντροπή για τη χώρα όπου η δικαιοσύνη είναι παιχνίδι!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Οι μπούρδες περί της «τυφλής δικαιοσύνης» πάντα μου προξενούσαν αφόρητα χάχανα. Όχι όμως σήμερα. Σήμερα μαζί με εκατομμύρια συνέλληνες νοιώθω οργή παρακολουθώντας την ξεφτίλα αυτού που ονομάζεται αστική «δικαιοσύνη».... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ