Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Μιζούρι των ΗΠΑ η δολοφονία ενός 18 χρόνου από την αστυνομία. Μια εβδομάδα μετά την δολοφονία έχουν ξεσπάσει μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις στην περιοχή.

Όταν οι δεκάδες διαδηλωτές δεν αποχώρησαν, η αστυνομία προσπάθησε να τους διαλύσει κάνοντας χρήση κροτίδων καπνού. Ορισμένοι διαδηλωτές ωστόσο το αμφισβήτησαν, μιλώντας για δακρυγόνα και αναφέροντας κάψιμο στα μάτια και δυσκολία στην αναπνοή.

Κάποιοι από αυτούς φώναζαν τα συνθήματα «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν υπάρχει ειρήνη».

Μετά τα επεισόδια, η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμό σε εστιατόριο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ανέφερε πως ο δράστης αναζητείται.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία o εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης Μπράιαν Φάλον δήλωσε ότι έχει διαταχθεί νσ γίνει νεκροψία νεκροτομή στον 18 χρονο «λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών αυτής της υπόθεσης και λόγω του αιτήματος της οικογένειας Μπράουν»

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ

IMAGE Σα να μην πέρασε μια μέρα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Νοέμβρης 1973. Οι πρυτανικές αρχές καλούν τα «όργανα της τάξεως» να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την τάξη που διασαλεύτηκε εξαιτίας της κατάληψης του ΕΜΠ από φοιτητές. Αστυνομία, αρχικά, και στρατός, στη συνέχεια,... >>>>>>