Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Προειδοποίηση προς την ΕΕ έστειλε το Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας σήμερα με αφορμή τις νέες κυρώσεις που έχουν προγραμματίσει οι Βρυξέλλες προς την Ρωσία.

Η απάντηση της Ρωσίας ήταν άμεση δηλώνοντας πως θα ύπαρξη αντίδραση εάν και εφόσον η ΕΕ προχωρήσει σε νέες κυρώσεις
Είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις της ΕΕ αργά το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με τις οποίες οι κυρώσεις από την ΕΕ θα ανασταλούν μόνο σε περίπτωση που η Μόσχα αποσύρει τα στρατεύματα από την Ουκρανία και τηρήσει την εκεχειρία που συμφωνήθηκε μεταξύ του Κιέβου και των αυτονομιστών ανταρτών στις ανατολικές επαρχίες.
Οι νέες κυρώσεις περιλαμβάνουν έναν διευρυμένο κατάλογο περίπου 20 ακόμη αξιωματούχων της Ρωσίας και της ανατολικής Ουκρανίας στους οποίους επιβάλλεται απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ και πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων, επεσήμαναν οι διπλωμάτες.
Η απάντηση στις ανακοινώσεις της ΕΕ ήταν άμεση από πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας το οποίο σήμερα τόνισε ότι «Εάν εφαρμοστούν (οι νέες κυρώσεις) φυσικά θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά μας»

IMAGE
Εκδήλωση της ΚΚ-ΕΑ στα Ιωάννινα
Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 8 μ.μ.   στην αυλή του Say Yes (Μιχαήλ Αγγέλου 49 & Δόσιου γωνία, κάτω από τον ΟΑΕΔ) >>>>>>
IMAGE Ο μεγάλος... περίδρομος
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. “Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ