Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Φρουρούμενη με πάνω από 4.000 αστυνομικούς η Θεσσαλονίκη και το συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ το Σάββατο.

Λίγο μετά τις 18:00  ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ από την πλατεία Αριστοτέλους -με τη συμμετοχή του γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα-, όπως και αυτή των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς από την Καμάρα προς τη ΔΕΘ, ενώ αναμένεται και το κεντρικό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, πραγματοποίησαν το Σάββατο το πρωί οι εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Οι καθηγητές πραγματοποίησαν μια μαχητική διαδήλωση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επιτίθενται με στόχο να τους περιορίσουν στο ύψος της πλατείας του Λευκού Πύργου

Κτηνοτρόφοι-ένστολοι

Να θυμίζουμε ότι διαδηλώσεις ενάντια στην συγκυβέρνηση και την πολιτική της ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή με τους αγωνιζόμενους κτηνοτρόφους, οι όποιοι διαδήλωσαν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Επίσης οι ένστολοι το απόγευμα της Παρασκευής, συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία, προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Αν και η αστυνομική διεύθυνση είχε απαγόρευση τις διαδηλώσεις στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης, ωστόσο τα μαζικά ποτάμια των διαδηλωτών είχαν απλωθεί σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

 

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ

IMAGE Σα να μην πέρασε μια μέρα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
Γράφει ο Αμετανόητος. Νοέμβρης 1973. Οι πρυτανικές αρχές καλούν τα «όργανα της τάξεως» να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την τάξη που διασαλεύτηκε εξαιτίας της κατάληψης του ΕΜΠ από φοιτητές. Αστυνομία, αρχικά, και στρατός, στη συνέχεια,... >>>>>>