Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Φρουρούμενη με πάνω από 4.000 αστυνομικούς η Θεσσαλονίκη και το συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ το Σάββατο.

Λίγο μετά τις 18:00  ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ από την πλατεία Αριστοτέλους -με τη συμμετοχή του γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα-, όπως και αυτή των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς από την Καμάρα προς τη ΔΕΘ, ενώ αναμένεται και το κεντρικό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, πραγματοποίησαν το Σάββατο το πρωί οι εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Οι καθηγητές πραγματοποίησαν μια μαχητική διαδήλωση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επιτίθενται με στόχο να τους περιορίσουν στο ύψος της πλατείας του Λευκού Πύργου

Κτηνοτρόφοι-ένστολοι

Να θυμίζουμε ότι διαδηλώσεις ενάντια στην συγκυβέρνηση και την πολιτική της ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή με τους αγωνιζόμενους κτηνοτρόφους, οι όποιοι διαδήλωσαν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Επίσης οι ένστολοι το απόγευμα της Παρασκευής, συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία, προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Αν και η αστυνομική διεύθυνση είχε απαγόρευση τις διαδηλώσεις στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης, ωστόσο τα μαζικά ποτάμια των διαδηλωτών είχαν απλωθεί σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

 

IMAGE
Εκδήλωση της ΚΚ-ΕΑ στα Ιωάννινα
Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 8 μ.μ.   στην αυλή του Say Yes (Μιχαήλ Αγγέλου 49 & Δόσιου γωνία, κάτω από τον ΟΑΕΔ) >>>>>>
IMAGE Ο μεγάλος... περίδρομος
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. “Μεγάλος περίπατος” ονομάστηκε μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εμπνευστής του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ