Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Φασιστικά στοιχεία της «Χρυσής Αυγής» χθες το βράδυ, παραμονή της πρωτοχρονιάς, βρώμισαν την ιστοσελίδα ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ αναρτώντας το λογότυπο του ναζιστικού μορφώματος καθώς και κείμενο με ύβρεις και απειλές εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου.

 

Το κείμενο, σε greeklish, ανέφερε τα παρακάτω:

KALH XRONIA GEMATH SAPOYNIA

MPOGIOPOULE TI 8A KANEIS TWRA? 8A BALEIS TON ANTARSYA NA MAS DEIREI? META TH DIAGRAFH APO TO KKE TSIMPOYKIA SOY KANOYN OI NARITES... ANTE STO KAPSIMI TWRA GIA KAMIA BASILO-PIPA KAI META SE KATEVAZOYN KAI BOYLEYTH! DEVAZEISMYALOVLEPW! GEIAXARA!

 

Ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ, στην σελίδα του στο Facebook, μετά την επίθεση ανάρτησε το παρακάτω κείμενο:

«Καλή χρονιά!

Η ιστοσελίδα του ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΥ έχει δεχθεί επίθεση από ναζί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ενεργή.

Πρώτα απ’ όλα τους ευχαριστούμε. Η προτίμηση τους μας τιμά και δείχνει πόσο τους ενοχλούμε.

Ας ανησυχούν. Ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ θα επανέλθει σύντομα. Kαι θα κάνει αυτό που ξέρει: Θα τους τσακίζει και θα τους αποκαλύπτει, όλο το χρόνο και κάθε χρόνο.

Το μήνυμα μας να φτάσει παντού. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την ολόπλευρη συμπαράσταση τους.

 

Ο Νίκος Μπογιόπουλος, στη δική του σελίδα στο fb, έγραψε:

«Η επίθεση στον "Ημεροδρόμο" και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι να φανώ αντάξιος του τίτλου τιμής που μου απένειμαν.

Νίκος Μπογιόπουλος».

 

Η καταδίκη της φασιστικής επίθεσης στον ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ είναι αυτονόητη. Όπως αυτονόητη είναι και η συμπαράστασή μας στους συντελεστές της ιστοσελίδας. Απέναντι στο φασισμό σε όλες τις εκφάνσεις του -πόσω μάλλον απέναντι στη ναζιστική του έκφραση- είμαστε όλοι: Κομμουνιστές, αριστεροί, προοδευτικοί δημοκράτες και οι αντίστοιχες οργανώσεις. Δεν θα περάσει!!!

 

Εργατικός Αγώνας

IMAGE Οι εν δυνάμει δολοφόνοι
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος δεν ζει πια ανάμεσά μας. Ο ενεργός πολιτικά και κοινωνικά συμπολίτης μας, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, στις 14-6-2020 από δυνάμεις των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ