Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Ανοικτή Καταγγελία!

Η ομάδα του facebook  στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες έχει μπλοκάρει τη ιστοσελίδα του Εργατικού Αγώνα με αποτέλεσμα να μη είναι δυνατή η ανάρτηση θεμάτων από την ιστοσελίδα μας στο fb με την χρήση των links που παραπέμπουν σε αυτά.

Η περιβόητη ομάδα του facebook προχώρησε σε αυτό τον αποκλεισμό με το επιχείρημα ότι ο Εργατικός Αγώνας παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας. Αν και το ζητήσαμε επιτακτικά, δεν μπήκε καν στον κόπο να μας απαντήσει ποιους ακριβώς κανόνες «παραβιάσαμε» και πώς πρέπει να «επανορθώσουμε» για να αρθεί ο αποκλεισμός. Έτσι, στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης των απόψεων, το facebook μάς στερεί το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τη δική μας, με πρακτικές που παραπέμπουν σε καφκικές δίκες και καταδίκες.

Είναι σαφές πως η ενέργεια αυτή προήλθε από ψευδείς καταγγελίες κάποιων πρόθυμων -με φασιστική αντίληψη, ανεξαρτήτως της λεοντής που φοράνε- οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους θέλουν να περιορίσουν την διάδοση των απόψεων της ιστοσελίδας μας και της Κίνησης Κομμουνιστών-Εργατικός Αγώνας. Αντιλαμβανόμαστε ποιοι έχουν συμφέρον απ’ αυτό αλλά αυτή τη στιγμή το κύριο είναι ο αποκλεισμός να τερματιστεί.

Για το λόγο αυτό ζητούμε απ’ όλες και όλους -πολιτικές κινήσεις και άτομα-να αναπαράγουν αυτή μας την καταγγελία.

Η φίμωση ιδεών -μια βαθιά φασιστική πρακτική- μας αφορά όλους.

Σήμερα είμαστε εμείς- αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!

 

Ιστοσελίδα Εργατικός Αγώνας

Κίνηση Κομουνιστών-Εργατικός Αγώνας

IMAGE Το “επιτίμιο του Kυρίου” ή αλλιώς “Bόηθα Παναγιά”!
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Γράφει ο Maximos. Τελικά, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες μπορεί να καταφέρουμε να τους γλυτώσουμε από τον δολοφονικό ιό και τελικά θα τους ξεκάνουμε κλείνοντας τους μέσα, γεμίζοντάς τους άγχος και φοβικά σύνδρομα, προκαλώντας ένα... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ