Ο ελληνικός λαός στο προκυρηχθέν δημοψήφισμα στις 5 - 7 - 2015, το πρώτο και μοναδικό μετά εκείνο για βασιλεία ή ρεπουμπλικανική .... "δημοκρατία" .... του 1974, καλείται να ψηφίσει ναι η όχι στις προτάσεις - "μέτρα" των δανειστών τοκογλύφων Σάυλοκ. Το να ψηφίσει όμως κάποιος Όχι σε αυτές, δεν σημαίνει από μόνο του ότι ο ίδιος ψηφίζει και Ναι στις αντιπροτάσεις της κυβέρνησης Σύριζα - (Συγ)Καμμένων Ελλήνων, που σε ένα ποσοστό 80% τουλάχιστον συμπίπτουν με τα "μέτρα" των δανειστών.

Οπότε το Όχι που θα ψηφίσουμε είναι ένα μικρό Όχι. Αλλά αν δεν ειπωθούν διαδοχικά μία σειρά από μικρά Όχι, δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε στην εκφώνηση και πραγμάτωση του μεγάλου Όχι. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Το δημοψήφισμα αυτό μας βοηθά να βροντοφωνάξουμε το πρώτο μικρό Όχι. Αλλά πίσω από αυτό το μικρό Όχι, δεν ελλοχεύει το "αόρατο χέρι της αγοράς" των αγοραίων Ευρώ- πέων της αλλοδαπής και ημεδαπής, άλλα το αόρατο χέρι της ιστορίας. Όποιος έχει ευαίσθητη ακοή, μπορεί να ακούει ήδη την ατμομηχανή της ιστορίας να αγκομαχεί τους βόγκους της πάνω στην σιδηροτροχιά που κατευθύνει στον προορισμό του μεγάλου Όχι.

Οι "θεσμοί" σε κάθε "διαπραγμάτευση" - ντιρεκτίβα ... μέχρι τώρα, υπέβαλαν συνεχώς νέα "μέτρα", δηλώνοντας επί λέξει ξεδιάντροπα στους ημεδαπούς εντολοδόχους τους, ότι από την εφαρμογή τους θέλουν να δουν "να χύνεται αίμα". Αυτά αναφέρονται από πολλούς τεκμηριωμένα, και μπορεί να τα δει κάνεις και στο νέο βιβλίο του Ιγνατίου για το μνημόνιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα («Τρόικα, ο δρόμος προς την καταστροφή»).

Χύθηκε όντως αίμα. Οι αυτοκτονίες, (δηλωμένες είτε αδήλωτες ως αυτοκτονίες), ξεπέρασαν στην πραγματικότητα τις 20.000. Εδώ και πέντε χρόνια η εγκληματική Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε μία γεννοκτονική εθνοκτονΊα σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, γι αυτό και η αντίδραση σε αυτούς θα φτάσει μέχρι το τέλος. Γι αυτό ο δρόμος που ανοίγει δεν τελειώνει με ένα μικρό Όχι.

Γι' αυτό με το δημοψήφισμα αυτό θορυβούνται όλα τα λυσσασμένα σκυλιά. Όπως κάποτε οι συνταγματικοί Καντέτοι με τους Μενσεβίκους και τους Εσέρους - σοσιαλεπαναστάτες, σήμερα, ο καθένας τους για τους δικούς του λογούς, Σύριζα - ΑΝΕΛ - Χρυσή Αυγή, ανοίγουν έναν δρόμο, που άθελα τους μπορεί να οδηγήσει σε ένα απολύτως ανεπιθύμητο τέλος ως προς τις επιδιώξεις τους.

Ας κάνουμε λοιπόν το πρώτο βήμα όπως μας ορίζουν, για να κάνουμε στο τέλος το τελευταίο βήμα καταπώς θα ορίζουμε εμείς ....

 

(από marxistikisispirosi.blogspot.gr)