16/06/2021

Ανακοινώσεις Συντονισμού ΚΔ

Ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων στη Λάρισα, μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες της πόλης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 7/4 συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου την περίμεναν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων Ιωαννίνων.

Έκλεισε ένας χρόνος με την Πανδημία αφού είχαν προηγηθεί 10 ολόκληρα χρόνια μνημόνια. Το αποτύπωμα στο  λαό και  τη νεολαία είναι από κάθε άποψη τραγικό, στους μισθωτούς,  στους ανέργους, τους επαγγελματίες που έβαλαν ή ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο, στη  νεολαία με τους 500.000 μετανάστες, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και με το δημόσιο χρέος εκτός ελέγχου.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων Ιωαννίνων

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ο Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων στα Γιάννενα καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μαθητές να συνδράμουν στον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές με μαζικότητα-δυναμισμό και αντοχή εδώ και πάνω από 1 μήνα ενάντια στο αντι-εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση της ΝΔ και που εισάγει την καταστολή στα Πανεπιστήμια μαζί με μια σειρά αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων, πετάγοντας τα παιδιά του λαού έξω από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Περισσότερα...

Κάλεσμα του Συντονισμού Κομμουνιστικών Δυνάμεων.

Οι εγκληματικές πολιτικές κυβέρνησης και ΕΕ μας φέρνουν σε ένα ακόμα λοκ ντάουν.

Περισσότερα...

IMAGE Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς;
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. «Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς που θα απαγορέψουμε σε ένα εργαζόμενο να …μαζέψει τις ελιές του ή να περάσει μια μέρα παραπάνω με τα παιδιά του ή να κάνει μια ημέρα παραπάνω διακοπές στο νησί των ονείρων του;». >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ