16/06/2021

Με λίγα λόγια

Είναι πολύ σημαντικό να τιμάς το ψωμί που τρως. Τα αστικά ΜΜΕ τιμούν την κυβερνητική επιχορήγηση που πήραν και καθημερινά κάνουν απόσβεση.

Στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής προπαγάνδας ήταν και παραμένει η ναυαρχίδα του συστήματος, τα «ΝΕΑ».

Περισσότερα...

Η φράση “ρεζίλι των σκυλιών” ταιριάζει γάντι στη στάση της ΕΕ σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού και τη στάση των φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό.

Περισσότερα...

«Κανένας νόμος δεν μπορεί να μας σταματήσει». Αυτή η προκλητική δήλωση δεν ανήκει στα «φρικιά» των Εξαρχείων αλλά στους εκπροσώπους «του Θεού επί της Γης» όπως αρέσκονται να αποκαλούν τον εαυτό τους οι ρασοφόροι.

Περισσότερα...

Είναι πιά γνωστό σε όλους -εδώ και δεκαετίες- ότι οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα λίγο… κυβερνούν!

Το «πακέτο» διακυβέρνησης έρχεται σχεδόν έτοιμο από τα γνωστά κέντρα (Ε.Ε, ΗΠΑ, διεθνείς μονοπωλιακούς οργανισμούς κλπ) και διεκπεραιώνεται –πέντε πάνω πέντε κάτω– από όλους. Οι οποίοι βέβαια έχουν αποδεχτεί, έχουν εκχωρήσει αυτή την εποπτεία στα ξένα κέντρα και συμφωνούν.

Περισσότερα...

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε για μια ακόμα φορά τα δυο διαφορετικά πρόσωπα των διωκτικών αρχών: Από τη μια, αναίτιες συλλήψεις μαθητών που αγωνιζόταν, παράνομη κράτηση ανηλίκων κάτω από άθλιες συνθήκες και κατάχρηση τσαμπουκά, εξευτελισμών και ψυχολογικής βίας πάνω σε ανήλικα παιδιά. Από την άλλη, οι διωκτικές αρχές άφησαν να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια τους ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και να παραμένει φυγόδικος επί μέρες.

Περισσότερα...

IMAGE Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς;
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. «Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς που θα απαγορέψουμε σε ένα εργαζόμενο να …μαζέψει τις ελιές του ή να περάσει μια μέρα παραπάνω με τα παιδιά του ή να κάνει μια ημέρα παραπάνω διακοπές στο νησί των ονείρων του;». >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ