21/10/2021

Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς.

Διαβάζοντας ξανά τις προτάσεις Πισαρίδη και ακούγοντας τον υπουργό εργασίας Κ. Χατζηδάκη ένιωσα ότι κινδυνεύω. Και εγώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κινδυνεύουμε με εξόντωση αφού στόχος των στελεχών αυτών –αλλά και όλης της κυβέρνησης– είναι να κόψουν και άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, να καταργήσουν το οκτάωρο, να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς και απολύσεις.

Τα έβλεπα στις ειδήσεις, και στο Facebook και τέλος άκουσα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ετοιμάζει την χαριστική βολή με το σχέδιο 2.0.

Τέτοιες απειλές δεν είχα δεχτεί άλλη φορά. Με απειλούν με εξόντωση αφού, με τέτοιες συνθήκες που ετοιμάζουν, είναι αδύνατον να εξοικονομώ τα προς τα ζην.

Ήταν ξεκάθαρο, οι απειλές είχαν περάσει κάθε όριο. Οι ζωή μου κινδύνευε, κάτι έπρεπε να κάνω, χρειαζόμουν βοήθεια.

Και τότε είδα στην τηλεόραση τι έκανε ένας άλλος συμπολίτης μας που και εκείνου η ζωή κινδύνευε.

Ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης.

Πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα; Αυτή είναι η λύση και όχι απεργίες, διαδηλώσεις, σωματεία κλπ.

Πήρα μολύβι και χαρτί και έγραψα στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ).

«Κινδυνεύει η ζωή μου», τους είπα. «Ζητώ την προστασία μου με 24ωρη φρούρηση και θωρακισμένο αυτοκίνητο (από εκείνα τα μεγάλα που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες) για να πηγαίνω στον Σκλαβενίτη για τα ψώνια μου».

Το έστειλα και περιμένω απάντηση.  

IMAGE
Εκδήλωση του Εργατικού Αγώνα στα Ιωάννινα
Η ΤΕ Ιωαννίνων του Ε.Α. διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 23 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στην αυλή του «Θυμωμένου Πορτρέτου» (Καποδιστρίου 36-38). >>>>>>

IMAGE Βαδίζοντας επί των θρανίων
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Στην οδό Νικολάου Τρυπιά και Εφέσου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ένα περιστατικό, που κάποιους αρμόδιους, θα έπρεπε να τους κάνει να δηλώσουν παραίτηση ή, έστω, να πουν ένα συγγνώμη. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ